آموزش رویتآموزش رویت – از گذشته تا کنون طراحان، ایده های خود را به سمع و نظر کارفرما می رساندند و در صورت اعلام رضایت آنها کار را آغاز می کردند. این روزها نحوه ارائه پیشنهادات نسبت به گذشته کمی متفاوت شده است. با ظهور نرم افزارهای مختلف در عرصه طراحی نقشه ها، پلان ها و دکوراسیون داخلی انقلابی عظیم در این زمینه رقم خورد. یکی از این نرم افزارهای پرکاربرد رویت نام دارد که خروجی آن از کیفیتی مطلوب برخوردار است. اگر تمایل دارید درمورد اهمیت
آموزش رویت، ویژگی ها و مزایای آن بیشتر بدانید، در ادامه مقاله با ما همراه باشید.
آموزش رویت
آموزش رویتآشنایی با نرم افزار رویت
پیش از هرچیزی باید بدانیم که نرم افزار رویت چه کاربردی دارد. این نرم افزار که توسط کمپانی اتودسک تولید شده است، به منظور ترسیم و طراحی نقشه های ساختمانی و معماری مورد استفاده قرار میگیرد. از مهم ترین مزایای این نرم افزار امکان مدلسازی هوشمند به صورت 2 بعدی و 3 بعدی است.
استفاده از نرم افزار رویت در کشورهای توسعه یافته ای از جمله آمریکا، کانادا، استرالیا و کشورهای اروپایی سالهاست که رونق دارد. استفاده از این نرم افزار برای مدت کوتاهیست که در میان شرکت های معتبر ساختمانی ایرانی نیز رواج پیدا کرده است.
نکته ای که معماران و مهندسان ساختمانی باید به آن توجه داشته باشند این است که با آموزش نرم افزار رویت می توانند به ارتقاء شغلی خود کمک به سزایی کنند.
چه افرادی می توانند از این نرم افزار استفاده کنند؟
خوشبختانه یادگیری این نرم افزار نیاز به هیچ گونه پیش نیازی ندارد و می توانید درمدت زمان بسیار کم به مهارت بالایی در استفاده از آن برسید. این نرم افزار برای دانشجویان و فارغ التحصیلان مهندسی معماری، دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته عمران، آرشیتکت ها، علاقمندان به عرصه های معماری و طراحی دکوراسیون داخلی و همچنین صاحبان کسب و کار در زمینه معماری بسیار مناسب و موثر است.
اهمیت
آموزش رویتمطمئن باشید با
آموزش رویت می توانید طراحی و مدل سازی های متنوعی را با سهولت بیشتری انجام دهید.
فراهم کردن بستری مناسب برای ایجاد ساختارهای پیچیده، طراحی و مستندسازی با دقت زیاد و صرف زمانی اندک را می توان از ویژگی های بارزی دانست که شما را به سمت آموزش نرم افزار رویت می کشاند.
ویژگی مهم دیگری که فعالان در زمینه معماری را به سمت
آموزش رویت سوق می دهد تا برای پیشبرد سایر پروژه های خود بر آن تکیه کنند، جمع آوری فایل های مدل هوشمند در یک پروژه کلی است. بدین ترتیب فایل پروژه در یک پایگاه داده ذخیره می شود که دسترسی و نگهداری آن بسیار راحت تر خواهد بود.
پس از
آموزش رویت چه توانایی هایی کسب می کنیم؟
پیشتر هم گفتیم که برای
آموزش رویت نیازی به هیچ گونه پیش زمینه ای نخواهد بود و شما میتواند بر خلاف نرم افزار 3Dmax وAutocad بدون نیاز به صرف زمان زیاد به آن مسلط شوید.
همان طور که می دانید نرم افزار رویت به عنوان یک نرم افزار کاربردی در ارائه خدمات و ترسیمات نقشه به حساب می اید. به همین دلیل لازم است تا به منظور
آموزش رویت در نخستین گام با تمامی ابزارهای مورد نیاز برای طراحی ترسیمات نقشه ای آشنا شوید. در انتهای
آموزش رویت این انتظار وجود دارد که بتوانید طراحی پلان های طبقات، برش ها، بزرگ نمایی ها، پلان های رنگی برای معرفی فضاهای داخلی و شیت بندی نقشه را انجام دهید.
برای یادگیری رویت نیاز نیست زمان زیادی را صرف کنید.
پس از آموزش دیدن در حوزه نرم افزار رویت باید بتوانید از فایل های پیش فرض موجود در نرم افزار استفاده کنید و از آنها برای راه اندازی فایل های جدید ترسیمی خود بهره ببرید. چگونگی استفاده از نقشه های دوبعدی و سه بعدی در یک فایل واحد، استفاده از عناصر فامیلی در تکمیل ترسیمات، استفاده از پانل های شیشه ای برای نماسازی، تهیه یک برش از ساختمان با سرعت زیاد، ترسیم انواع پله ها خصوصا پله های گرد در مدت زمانی اندک، تهیه یک فایل گرافیکی از نمونه های ایجاد شده، انجام شیت بندی نقشه ها در مدت زمانی کوتاه از جمله کارهاییست که انتظار می رود کاربر پس از
آموزش رویت به سهولت انجام دهد.
انواع نسخه های نرم افزار رویت
کمپانی اتودسک به منظور افزایش کارایی این نرم افزار، نسخ مختلفی از آن را تولید کرده است که در مراحل مختلف طراحی های ساختمانی مورد استفاده قرار گیرند. Revit Architecture، Revit MEP، Revit Structure، Revit One Box و Revit LT از جمله این نسخه ها به شمار می روند که Revit Architecture برای طراحی های معماری و ساختمانی مورد استفاده قرار میگیرد.
Revit MEP برای مهندسین رشته های برق، مکانیک و لوله کشی بسیار کاربردی است. Revit Structure نرم افزاری کاربردی برای مهندسین و طراحان سازه به حساب می آید. Revit One Box که در سال 2013 روانه بازار شد، سه شاخه ای که پیشتر به آنها اشاره شد را در بر گرفت. Revit LT در سال 2013 با حذف شدن برخی از امکانات نسخه های قبلی به طرفدارانش معرفی شد.
مزایای نرم افزار رویت
مطمئن باشید امکانات بالای این نرم افزار، شما را برای جست و جوی بیشتر و ترسیم های متنوع تر ترغیب خواهد کرد. از جمله مزایای بارز این نرم افزار می توان به موارد ذیل اشاره نمود:
• امکان سرعت بخشیدن به پروسه ترسیم و تغییر نقشه ها
• دقت بالا در ترسیم نقشه ها
• سرعت بالا در تبدیل نقشه های فاز1 به فاز2
• امکان ارتباط و اعمال تغییرات همزمان بین نقشه های سازه، ساختمان و تاسیسات
• امکان حذف خطاهای مربوط به نما، پلان و مقاطع
• امکان بررسی های اقلیمی مربوط به نور و سایه بر روی ساختمان مورد نظر
• امکان محاسبه متره ساختمان
• به حداکثر رساندن میزان بهره وری در مستندسازی ها و طراحی ها
• امکان ایجاد سریع تغییر بر روی متره ساختمان ها با توجه به تغییرات نقشه
• امکان ایجاد ارتباط بین نرم افزار رویت و نرم افزارهای 3DMax و Autocad
• یادگیری آسان
• امکان طراحی کردن نقشه ها به صورت حجمی و تبدیل نمودن آنها به نقشه های اجرایی
• دارای قابلیت اشتراک گذاری پروژه ها به صورت همزمان مابین چند کاربر
حرف آخر
باید بگوییم که یادتان نرود برای تسلط کافی بر یک نرم افزار باید پیش از آموزش به خوبی بر کلیات آن آگاه باشید. اطلاع کلی از توانایی ها و عملکرد نرم افزار رویت از لازمه های اصلی پیش از آموزش آن است که قطعا بر موفقیت بیشتر شما در
آموزش رویت تاثیرگذار خواهد بود.