رتبه: Newbie
گروه ها: Registered
ارسالها: 4 مکان: تهران
|
اجاق مرکب جهت پخت برگر و سرخ کردن سیب زمینی و ساخت و ترکیب انواع سس داغ استفاده می شود. فر ساندویچی مرکب جزو دستگاه هایی است که با سفارش مشتری تولید می شود و غالبا دارای یک صفحه گریل ذغالی و یک صفحه گریل روغنی و یک سرخ کن و یک شعله می باشد که ابعاد و تعداد این امکانات به خواست مشتری تغییر می کند. پ سبب ، عمدتا فرهای ساندویچی دارای کابین می باشند که به سفارش بعضی از مشتری ها در داخل کابین فر صندقی تعبیه می کنند ، دقت داشته باشید در این حالت باید تمام بدنه دستگاه با پشم سنگ عایق بندی شود و از دو لایه ورق ضخیم ۱/۵ میلیمتر استفاده شود. فر ساندویچی حتما باید هود مکنده داشته باشد ، هودی که دارای فیلتر روغن باشد تا تمامی بوی حاصل از پخت برگر و سس و سیب زمینی به داخل هود کشیده شود.
ابعاد بدون هود ۸۰*۷۵*۱۹۰ سانتیمتر ابعاد با هود ۲۳۰*۷۷*۱۹۳ سانتیمتر
داری صفحه گریل روغنی گریل ذغالی سرخ کن و 2 شعله اجاق فرمرکب دارای سنگ استیک به ابعاد ۴۰×۷۰ و گریل زغالی ۴۵×۳۰ می باشد. دوشعله چدن لعاب ی درابعاد ۲۰×۲۰ در کنارهم قرار گرفته اند و در انتها دو سرخ کن بنماری ۱/۲ صفحه کار دستگاه مان را تکمیل می نمایند.
تجهیزات آشپزخانه صنعتی کسری |
kasrakitchen.com |
|
|
|
|
|
|
صفحات اختصاصي مرتبط با اين پست |
|
جهش به تالار
شما مجاز به ارسال مطلب در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این تالار نمی باشید.
این صفحه در مدت زمان 1.228 ثانیه ایجاد شد.