برای فراهم کردن سس، در ابتدا ۲ حبه سیر را خورد کنید و با کمی نمک مخلوط کنید.
با اضافه کردن کمی آب لیمو آن را خوشمزهتر کنید فقط یادتان نرود که هستههای آن را حتماً جدا کنید.
مقدار کمی زعفران را در آب سرد حل کنید.
در نهایت سس مایونز، آب لیمو، محلول زعفران، سیررا با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل را به آن اضافه نمایید.
در حدود ۴ لیتر آب شور را در ظرفی بزرگ بریزید تا به جوش آید.
خرچنگهای زنده را در آن قرار دهید و بگذارید تا برای ۹ دقیقه بجوشد. خرچنگها را از آب جوش دربیارید و در ظرفی که سه چهارم آن با مخلوط یخ و آب پر شدهاست، قرار دهید.
(این کار به عنوان یک شک برای توقف فرآیند پخت انجام میشود.)
برای سه دقیقه در این حالت آنها را قرار دهید و در نهایت به یخچال منتقل کنید.
ظرف بزرگ خود را از آب خالی کنید و کاملاً آن را خشک کنید. صسپس به اندازه دو لیتر روغن در آن بریزید و تا ۳۰۰ درجه فارنهایت آن را گرم کنید. میتوانید از دماسنج برای اندازهگیری دما استفاده کنید.
پوشت گوجه فرنگیها را بکنید و به قطعات کوچک خورد کنید. گوجهها را در آب سرد قرار دهید سپس گوجه فرنگیها رو به مدت ۶ دقیقه، در روغن با دمای ۳۰۰ درجه قراردهید و سپس به یخچال منتقل کنید.
مجدد از دماسنج استفاده کنید و دمای روغن را تا ۳۵۰ درجه بالا ببرید. پیازچهها را برای چاشنی خورد کنید و در گوشهای نگهدارید.
خرچنگها را از یخچال خارج کنید و گوشت آنها را از پوست جدا کنید و به قطعات کوچک تقسیم کنید. دم، پا و چنگالها را با هم میکس کنید و به دو قسمت تقسیم نمایید.
در ظرفی کره را به طور کامل آب کنید تنها حواستان باشد که نجوشد.
گوجه فرنگیها را از یخچال خارج کنید و به مدت ۶ الی ۸ دقیقه در روغن با دمای ۳۵۰ درجه بجوشانید.
مواد سرخ شده را در چهار کاسه تقسیم کنید و کرده و سسی که پیش از این آماده کرده بودید را روی آن بریزید.
منبع:
رستوران چینی در تهران سیلک روود