تالار گفتگوی مشاغل برتر
خوش آمدید! برای فعال سازی امکانات لطفا ورود یا ثبت نام.

توجه

Icon
Error

khakzadmon Offline
#1 ارسال شده : 1396/11/07 04:22:40 ب.ظ
khakzadmon

رتبه: Advanced Member

گروه ها: Registered
ارسالها: 61
مکان: تهران

تشکرها: 18 بار
راه‌ کارهای درمانی در دندانپزشکی ترمیمی
برای ترمیم‌های طبیعی دندان‌های آسیب‌ دیده، دندانپزشکان راه‌های متفاوتی در دندانپزشکی ترمیمی پیش رو دارند. ترمیم‌های های مختلفی از جمله انواع کامپوزیت‌ها، ونیرها، آمالگام و ... در این حیطه می‌تواند به دندانپزشکان یاری رساند، بر خلاف گذشته که تنها از طریق مواد نقره‌ای‌ رنگ این امکان فراهم می‌شد. دندانپزشکی ترمیمی هنر دست متخصص را در نحوه پر کردن دندان‌های تخریب‌ شده به‌ خوبی نشان می‌دهد. در این تخصص روش‌هایی نیز برای پیشگیری از آسیب‌های احتمالی به بافت و ریشه دندان‌ها از جمله پوسیدگی و خرابی نیز پیش‌ بینی می‌شود. ترمیم دندان‌ها به دو صورت مستقیم و غیر مستقیم انجام می‌گیرد که هر یک از روش‌ های گفته‌ شده از خصوصیات و ویژگی‌های مختص خود برخور دارند که در ادامه به بیان هر یک از آن‌ها خواهیم پرداخت.

روش‌های ترمیم دندان در دندانپزشکی ترمیمی
در دندانپزشکی ترمیمی مهم‌ترین بخش ترمیم دندان‌هایی است که دچار آسیب‌های شدید شده‌اند. در این تخصص ترمیم دندان‌ها از دو طریق امکان‌ پذیر است که عبارت‌اند از:

ترمیم دندان به‌صورت مستقیم
ترمیم دندان به‌صورت غیرمستقیم

که در ادامه به بیان هریک از آن‌ها می‌پردازیم.

ترمیم دندان به‌ صورت مستقیم: در این روش با توجه به معاینات دندانپزشک و بررسی وضعیت دندان‌ها اگر دچار آسیب و پوسیدگی‌های مختصری بودند بعد از تراشیدن دندان آسیب‌ دیده آن را با استفاده از موادی مانند ونیر، آمالگام و کامپوزیت پر می‌کنند. در این روش که در یک جلسه نیز صورت می‌گیرد موارد پیشگیری از آسیب‌های احتمالی برای بیمار مدنظر قرار داده می‌شود.

ترمیم دندان به‌ صورت غیر مستقیم: تفاوت این روش با ترمیم مستقیم دندان در تعداد جلساتی است که فرد باید به مطب مراجعه نماید. در این روش دندان آسیب‌ دیده شناسایی می‌شود و در دو جلسه تراشیدن و قالب‌گیری دندان توسط لابراتوار انجام می‌گیرد. در جلسه دوم متخصص دندانی که در جلسه اول دندان را تراشیده داده است با مواد مناسب که تهیه نموده پر می‌کند. در روش غیر مستقیم دقت دندانپزشک و مواد استفاده‌ شده در ترمیم دندان تأثیرات فراوانی دارد.


درمان‌های زیبایی در دندانپزشکی ترمیمی
همان‌ طور که اشاره نمودیم دندانپزشکی ترمیمی اغلب به برطرف نمودن آسیب‌های دندانی از طریق روش‌های مستقیم و غیر مستقیم می‌پردازد، اما در بخش دیگری از این شاخه برای زیبایی دندان‌ها روش‌های مختلفی برای بیمار به کار می رود. در واقع در کنار روش‌های درمانی از راه‌ کارهای زیبایی نیز برای دندان نامنظم و بدرنگ استفاده می‌شود. درمان و روش‌های مختلفی برای زیبا شدن لبخند افراد وجود دارد که نمونه‌های آن عبارت‌اند از:
برطرف نمودن فاصله بین دندان‌ها: دندان‌هایی که با مقداری فاصله از هم قرار گرفته‌ اند نه‌ تنها زودتر دچار پوسیدگی و شل شدن می‌شوند بلکه در زمان خندیدن و صحبت کردن نیز در زیبایی چهره شما تأثیر خواهند داشت. متخصص دندانپزشکی ترمیمی با استفاده از لامینت های سرامیکی و همچنین کامپوزیت‌ها این فضا را کاملاً پر می‌کند تا علاوه بر پیشگیری از آسیب دندان‌ها ظاهر زیبا نیز برای آن ایجاد نمایند.
تغییر بدرنگی دندان: دندان‌های زرد و بدرنگ یکی دیگر از مواردی است که در دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی مورد توجه متخصص قرار می‌گیرد. برای این موضوع از روش‌های متنوعی از جمله لمینت که یک پوشش سرامیکی و یا کامپوزیتی بر روی دندان‌ها به‌ خصوص دندان‌ های جلوی کشیده می‌شود، استفاده می‌شود. از روش‌های دیگری نیز برای ترمیم دندان‌ها استفاده می‌شود مانند ارتودنسی، ایمپلنت یا کاشت دندان و چند مورد دیگر.

خصوصیات مواد ترمیمی در دندانپزشکی ترمیمی
در دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی برای بهبود در وضعیت و ظاهر دندان‌های آسیب‌ دیده از مواد خاص استفاده می‌شود که می‌توان به آمالگام و همچنین کامپوزیت اشاره نمود.
آمالگام: یکی از موادی که مدت‌هاست در دندانپزشکی ترمیمی از آن برای پر کردن دندان‌ها استفاده می‌شود آمالگام است. این ماده خمیری که از مقداری جیوه و همچنین نقره، قلع و فلز مس ایجاد می‌شود در طی واکنش‌های شیمیایی در کمتر از چند ثانیه استحکام یافته و سفت می‌شود. متخصص دندانپزشکی ترمیمی با تجربه و سرعت خود باید بعد از تراشیدن دندان پوسیده این ماده را در حفره جاسازی نماید. این ماده از رنگ نسبت تیره ای برخوردار است که امکان شکستن آن در اثر ایجاد ضربه یا خوردن مواد غذایی سخت وجود دارد. جیوه به‌ کار رفته در آن نیز طبق گفته محققان سمی و خطرناک است البته برخی اعتقاد دارند پس از محکم شدن این ماده جیوه و خطرات آن در دهان از بین می‌رود.
کامپوزیت: در مقابل مواد آمالگام نوعی جدیدی از پرکننده امروزه وارد دندانپزشکی شده‌اند که تقریباً هم رنگ دندان‌ها می‌باشند. این مواد به دلیل استحکام بالا برای پر کردن دندان‌ها بسیار گزینه مناسبی محسوب می شود، در کنار این مزیت، هم‌رنگ بودن آن می‌تواند در زیبایی دندان‌های پرکرده تأثیر فراوانی داشته باشد. ترکیب آن مانع از ایجاد و یا برگشت پوسیدگی دندان‌ها می‌شود و اغلب برای بازسازی نمودن دندان‌های قدامی و در برخی موارد دندان خلفی استفاده می‌شوند.
khakzadmon2018
تبلیغات
صفحات اختصاصي مرتبط با اين پست
کاربرانی که در حال مشاهده تالار هستند
Guest
جهش به تالار  
شما مجاز به ارسال مطلب در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این تالار نمی باشید.


این صفحه در مدت زمان 0.117 ثانیه ایجاد شد.
بک لینک: کراتین مو در کرج , مرکز تخصصی کراتین مو در کرج , احیا و صافی مو در کرج , بوتاکس مو در کرج , پروتئین مو در کرج , خدمات آرایش دائم در کرج , وکس صورت و ابرو در کرج , کاشت ناخن در کرج , طراحی حرفه ای مانیکور و پدیکور در کرج , قالب سازی پلاستیک , خدمات قالب سازی پلاستیک , تزریق پلاستیک , خدمات تزریق پلاستیک , تزریق قالب سازی پلاستیک , ساخت قالب تزریق پلاستیک , طراحی و ساخت قالب تزریق پلاستیک , طراحی وب سایت , سئوی وب سایت