تصفیه ابقلیایی و اسیدی بودن مواد غذایی
مطالب جمع آوري شده درعلوم تغذيه،نشان ميدهدكه بحث pH غذا ميتواند در بهبود و استمرار سلامتي بدن انسان نقش مهمي ايفا نمايد.آب آىواتر قليايي نيز دردرجات مختلف،هم به تعادل pH بدن كمك ميكند و هم ميتواند اثر ات مضرغذاهاي با اسيد بالاراخنثي نمايد.دستگاههاى آي واتر،آب را در سطوح pHمختلفي - ( قلياييواسيدى ) توليد مى كنندكه هريك اثربخشى منحصربفردي را داراست.
در این مقاله سعی شده است pH مواد غذایی گوناگون را بررسی نماییم.
غذاهای اسیدی:
غذاهایی که خوردن آن ها سبب می شود تا بدن انسان حالت اسیدی پیدا کند به شرح زیر می باشد:
پروتئین های حیوانی شامل گوشت های گوساله ، بره ، بوقلمون ، ماهی ، تن ماهی ،خرچنگ ، صدف خوراکی و گوشت گوزن
چربی ها و روغن ها شامل روغن ذرت ، آرد گندم ، تخم شاهدانه ، برنج ، بادام زمینی ، بادام زمینی وگردو.
حبوبات شامل لوبیا سیاه ، نخود سبز ، لوبیای چیتی ، عدس لوبیا چشم بلبلی و لوبیا قرمز.
لبنیات شامل پنیر ، کره ، شیر و خامه.
آشامیدین ها شامل نوشیدنی های الکلی ، شراب ، آب مقطر و نوشابه.
میوه جات و سبزیجات شامل تمشک ، میوه های کمپوت شده ، شاه توت ترش ، آلو ، آلوچه ، برگه الو ، ذرت ، عدس ، زیتون و کدوی زمستانی
سایر موارد شامل
سرکه ، انواع دارو ها افت کش ها ، سیب زمینی و جوانه گندم.
غذاهای قلیایی:
سبزیجات شامل زردچوبه ، سبزیجات خودرو ، لبو ، بوکلی ، کلمه دلمه ای ، کلم سبز ، هویج ، گل کلم ، کرفس ، بادمجان ، سیر ، کلم قرمز ، کاهو و قارچ ، گلهای خوراکی، پیاز ها ، هویج فرنگی ، نخود ، فلفل و...
میوه جات شامل سیب ، زردآلو ، موز ، طالبی ، گیلاس ، انگور ، کشمش بی دانه ، خرما ، انجیر و....
پروتئین شامل بادام ها ، شاه بلوط ، سیته مرغ ، تخم مرغ ، مغز ها ، تخمه کدو حلوایی و تخمه افتابگردان.
شیرین کننده ها و ادویه جات شامل گیاهان خوراکی فلفل ، فلفل تند ،دارچین ، کاری، زنجبیل ، نمک دریایی و تمبر هندی
سایر موارد شامل آبمیوه تازه ، آب سبزیجات ، چای سبز ، شیر طبیعی ( غیر پاستوریزه).
با توجه به اطلاعات بالا به این نتیجه می رسیم که بیشتر مواد غذایی که انسان در طول روز مصرف می کند اسیدی هستند که این سبب می شود بدن به حالت اسیدی تبدیل گردد . همچنین در مقاله های گذشته در مورد نظرتان پزشکان در خصوص بدن اسیدی توضیح داده شده است که بیشتر بیماری ها در محیط اسیدی رشد می کنند پس در جمع بندی این مقاله به این نتیجه می رسیم که برای سلامتی بیشتر اعضای بدن استفاده از آب قلیایی بسیار حائز اهمیت می باشد